my image00108 blogger

Gülcan Edirne İpsala

Edirne Jigolo Arıyorum Slm beyler jigololar ben olgun hanım Gülcan kendime Jigolo kiralamak isterim Edirne Keşan’da yaşayan otel işletmeciliği gerçekleştiren 35 yaşlarında fazlaca bakım bir bayanım. Bekar olduğum için her hafta tertipli olarak sex yapmaktayım.

Bilhassa otelime gelen müşterilerle birlikte olmaktayım. Jigololuk gerçekleştiren bir müşterimle birlikte oldum. Bana fazlaca yakın hissettirmişti kendini ve ona açıkça tavsiye sundum. Jigololuk yaptığını öğrendiğimde fazlaca neşeli olmuştum. Edirnede Jigololarla tanışmak sex yapmak istiyorum,daima beni doygunluk etmiştir. Hakikaten fazlaca iyi sex deneyimini bana yaşattığı için bu beye teşekkür ediyorum.

Ben kendi temizliğine ve bakımına fazlaca dikkat eden bir kadın olduğum için karşımdaki adamdan da tek istediğim özellik budur şu sebeple bakımsız özensiz temizliğine ehemmiyet vermeyen bir bayanla birlikte olmak asla kabul edebileceğim bir durum değil. Edirne jigolosu arıyorum.Eğer sizde kendinize minimum benim kadar güveniyorsanız benimle iletişime geçin ve biran ilkin birbirimizi zevkin doruklarına çıkaralım