members profile00222 1 blogger

Tolga Malatya Doğanşehirdeyim

Merhaba ben Tolga,Malatya jigolo sitesi hayatımı değiştirdi 32 yaşlarında bakımlı ve kaliteli biriyim Pötürge de bilgisayar teknisyeni olarak çalışıyorum iyi bir jigolo olarak hanımlarla olmaya bir arkadaşımın önerisi ile başladım ve 4 senedir da aralıksız çalışmaktayım.Malatyalı jigolo ajansına ilan vererek varlıklı dul kadınlar ile görüşmek için buradayım,profilimi inceleyin.Sizleri de memnun edeceğimi bilmenizi istiyorum.   Benimle daima olarak olmak isteyen evli bekar kadınlar var esmer ve sert bir erkeğim sizlerde benim şeklinde tam bir adam arıyorsanız buyurun gelin.Yakıcı kadınlar kent dışı hizmetimde var ek olarak masaj da yapıyorum.

Maddi gelirimi bu işi yaparak kazandığım için her zaman işime ve karşımdaki bayana saygı duyan onun isteklerini bir emir olarak gören bir Malatyanın jigolo şirketlerinin elemanı oldum 1.80 boylarında 90 kilo atletik bir vücuda sahip olduğum icin enerjime ve gücüme her zaman güvenin asla sizi yanıtlamam.

Yakışıklıyım, eğlenceliğim. Yaşım 32 olduğu için artık kişiliği de iyice yerine yerleşmiş bir erkeğim. Size arzuladıklarınızı bir tek yatakta karşılayan bir erkekten fazlasıyım, diğer yönlerden de karşınızda daima ideal bir beyefendi olarak duruşumu ortaya çıkarırım. Bu nedenle Ankara VİP ortamları içinde ideal konudayım, rahatlıkla her tür ortamda kendini ifade edebilen ve uyum sağlayan biriyim. Bu akşam ideal Malatyada jigolo sitesi erkeğinizle tanışmak için hazırlanmaya başlasanız iyi olur.