my image00008 blogger

Hande Manisa Akhisar

Hande ben Manisa jigolo arıyorum Evli ve 3 çocuk annesiyim 44 yaşında bir bayanım seks konusunda en verimli olduğum yıllar nedense jigolo ile olmak istiyorum. Kocam 55 yaşında ve artık eskisi gibi değil.Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ikamet ediyorum,partner arıyorum,kendi mesleğim Coğrafya öğretmeni olarak devam ediyorum.

Manisa jigolo ajansı ile olarak uzun süredir yaşamadığım cinsel hazzı almak istiyorum genç ve diri bir jigolo eminim beni tatmin edecektir. Gizli olmak benim ilk kuralım.Yalnız benim için en önemli detay şu birinin beni istemesinden daha çok benim istediğim beğendiğim ve arzuladığım bir erkekle beraber olmak bana her zaman daha cazip geldiği için kendime manisa jigolo kiralamaya karar verdim.

Toplumumuzdaki genel yapı gereği ilişkilerdeki kontrol mekanizmasının başında genelde erkek hakimiyeti vardır. Bu durum çoğunluk için sorun olmasa da bazı bayanların isyan etmesine neden olur. Kontrol ellerinde olsun diye adeta savaş verirler. Çoğu erkek bu tarz bayan davranışlarına alışık olmadığı içinde bunu kabullenemez ve ilişkiler sağlıksız hale gelir. Ben seks köleniz Manisa jigolo firmaları olarak kontrolün kadınımın elinde olmasından ayrıca zevk duyan erkeklerdenim.