members profile00184 blogger

Berk Diyarbakır Erganideyim

İsmim Berk ve 30 yaşımdayım Diyarbakır jigolo sitesine üye oldum.Bilhassa 18 yaş üzeri genç bayanlar ilgimi çekmektedir. Onlarla eşeysel anlamda gizlilik seviyesinde söyleşi edebilmek için Diyarbakır gecelerinde jigolo barlarında takılmaktayım.

Boyum 1.90 bir jigoloya göre şahsi bakım hikayesinde fazlaca titiz bir bireyim. Partnerimde de aynı halde benim kadar titizliğe ehemmiyet vermesini isterim. Genç yaşlarda bilhassa balık etli bayanlarla sevinçli, doyumsuz geceler geçirmekten hoşlanıyorum. Diyarbakır jigolo ajansı sayesinde bir hanıma sarıldığımda kemik yığınıyla karşılaşmak yerine et parçasının elime gelmesini yeğliyorum. Bu beni daha oldukça tahrik etmiş olduğu için daha etken rol alabiliyorum.

Beni üç farklı hizmet için kiralayabilirsiniz. Sadece erotik dansım için kiralayabilirsiniz ya da sadece seksim ve eğlenceli geceler için seans isteyebilirsiniz. Her iki hizmeti de seviyorsanız ikisi bir arada pakette alabilirsiniz. Karar ve zevk sizin, ben hem erotik dansta, hem seks ile eğlencede uzman biriyim.Diyarbakır jigolo ilanları ile benim sayfama geldiğinizde göreceğiniz numarayı en önemli notlarınız arasına not almayı unutmayın. Bu ilanla birlikte hiçbir doğum gününüz, hiçbir eğlenceniz eskisi gibi olmayacak, daima en renkli eğlenceleri yaşayacaksınız.