myimage00058 blogger

Tülay Bursa Orhangazi

Bursa Tülay

Merhaba arkadaşlar bende artık partnerimi bulmak için jigolo ajansına kayıt yaptırdım,Çünkü artık yalnızlıktan çok sıkıldım Partnerimi Bulmak için artık burada ilanımı yayınlatıyor olacağım.

Bursa Jigolo Arıyorum Sen de benim gibi hem hayattan hem de yazın bu bunaltıcı havasından çok mu bunaldın ? Sanki her şey seni çıldırmak için mi kurgulanmış? O halde doğru adrestesin demektir. Tüm bu saydıklarımı doruk noktasına erişmiş vaziyette yaşıyorum.

Biraz olsun tüm dertlerden uzakta kalmayı istiyorum. Bana bu noktada yardımcı olacak jigolo sitesi başvurusu yaptım ve sert genç adaylar arıyorum. Bursa da yaşıyorum ancak il dışına da çıkabilirim. Fizik önemli değildir kimyamız uyuşsa yeter 🙂 benimle görüşmek isteyen adaylar, kendilerini anlatan bir yazı ile mesaj atarsa sevinirim.

Yaklaşık 1 sene boyunca masörlük eğitimi aldım ve kendimi bu konuda çok geliştirdim. Aslen buralıyım okulum için Bursada yaşamaya başladım ve okul ortamında bir arkadaşım aracılığı ile bu mesleğe başladım. Birlikte olduğum bayanlar benim jigololuk için biçilmiş bir kaftan olduğumu söylerler hep çünkü her erkekte olamayacak bir enerji ve istekle bu işi yapmaktayım