members profile00006 Kopya blogger

Türkiyede Jigolo Mekanları Listesi

Türkiye’de farklı illerde müşteri bulmak amaçlı vakit geçirdiği 8 farklı kaliteli mekanın isimleri ve adreslerinden bahsedeceğiz.Bu yazımızda sizlere türkiyenin farklı illerindeki zengin paralı dul bayanları bulma ve paralo erkekleri bulmanıza yardımcı olacak.

Bazıları cafe, bazısı clup, bar, disco tarzı mekanlardır.Bu listemizle bireysel jigololuk yapan beyler için hazırladık.

Zengin mekanları kafeler gibi, ülkemizde sıklıkla konu olarak tartışılan bir konudur. Kimi insanlar için zenginlik sadece para demektir ancak aslında bu tamamen yanlış bir düşüncedir.

  • Kadıköy’de bulunan Cadaver
  • .Hide ise Ankara’da bulunmaktadır
  • War izmir
  • İzmir’de bulunan Nice

Zengin bayanların en çok tercih ettiği yerler arasında;

Zengin olmak, aynı zamanda kaliteli yaşam standartlarına sahip olmaktır. Bu yazımızda Türkiye’nin önde gelen eğlence mekanlarından bahsedeceğimizi söylemiştik.Restorantların birçoğu paralı tanıdıklar aracılığıyla keşfedilse de, daha sonra yeni kişilerle tanışarak bu yerlere ulaşabilirsiniz.

İstanbul Kadıköy’de bulunan Cadaver

İstanbul’un en gözde kulüplerinden biridir. Burada müzik ve atmosfer harika olsa da içkiler oldukça pahalıdır. Ancak yine de zengin kesimin uğrak mekanlarından biridir.

Hide ise Ankara’da bulunmaktadır

Hem eğlence hem de yeme-içme sektöründe oldukça iddialı olan kapalı mekanlardandır. Ankarada özellikle hafta sonları yoğun ilgi görür ve burada flört etmek isteyenler için idealdir.

War izmirde bir mekandır

Kulüpler arasında sınırsız lüksün tadına varabileceğiniz War isimli mekanda ise müthiş şovlar yapılmaktadır. Kendi kategorisinde Türkiye’nin ve izmirin en iyisi olarak kabul edilen War’a gitmenizi tavsiye ederiz. Son olarak,

Bursada bulunan Nicede iyi bir mekandır

Bursada nice isimli mekan da zengin kesimin uğrak yerlerindendir. Burada özellikle lezzetli yemekleriyle dikkat çeker. iş bulmak için müşteri bekleme yerleri buralardır.Mature avcısı biriyseniz veya paralı tanıdıklarınız varsa bu tarz mekanlara mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz.