myimage00069 ilişkiler

Çalışmak için bilmeniz gerekenler

birçok kişi tarafından jigololuk yapmak meslek olarak görülmese de, bu yolu seçmeden önce kendinizi iyi tanımanız ve niçin böyle bir karar aldığınızı anlamanız oldukça önemlidir. Kendi sınırlarınızı belirlemek ve hangi tür ilişkilerde yer almak istediğinize karar vermek, gelecekte yaşayabileceğiniz sorunları minimize etmeniz açısından büyük bir öneme sahiptir.

Güvenilir bir ajans seçiniz

Bazı arkadaşlar bizlere nasıl jigolo olabilirim? yardımcı oluyoruz, işte bu yazıda tüm bilgiler titizlikle yazılmıştır.Buna ek olarak, yapabilmek için güvenilir bir ajans veya platforma başvurmanız gerekmektedir. Bu sayede daha profesyonel bir ortamda çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ajanslar size müşteri temini gibi konularda yardımcı olacak ve gizlilik ilkesi çerçevesinde hareket edecektir. olmayı düşünen beyler için bazı önemli noktalar bulunmaktadır.

Dürüst ve güvenilirlik önemlidir

Öncelikle, her zaman dürüstlük ve şeffaflık prensipleriyle hareket etmeye özen göstermelisiniz. İkincisi, sağlığınıza dikkat etmeli ve düzenli olarak testlere tabi tutulmalısınız. Ayrıca, erkek adayların müşterilerinize saygılı davranışlarda bulunmalı ve onların talep ve isteklerine uygun şekilde hareket etmelisiniz.

Sonuçta jigolo olmak istiyorum diyen erkeklerin,mesleğine adım atmaya karar vermeden önce iyi bir araştırma yapmalı, doğru adımları atmalı ve bu işi profesyonel bir şekilde yürütmek için gereken önlemleri almalısınız. Unutmayın ki, kendi sınırlarınızı belirleyip sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmanız hayati önem taşımaktadır.

nasıl olunur ? işte detaylar

Bunun nedeni ise çalışmak isteyen olmak istiyorum diyen erkeklerin yeterli hizmeti verememesi , oluruna bırakması,meslek olarak bakmaması sadece görüntüde istekli olmasından kaynaklanmaktadır.Bir çoğu seks düşkünü dul bayanların ne istediği onları nasıl elde edebileceği konusunda bilgisiz.

Bende bu işin içinde olacağım diyorsan katılmanız gerekir.Ancak bu sadece ortaya çıkıp birini baştan çıkarmak kadar basit değildir. Seks partneri olmak emek ister ve kendinize rentboy diyebilmeniz için atmanız gereken bazı adımlar vardır. Bu yazıda size başarılı bir jigola nasıl olunur ? hakkında bilgi verdik.

uyman gereken şartlar

  • Fiziksel uygunluk: Bir rentboy olarak, işiniz iyi bir fiziksel dayanıklılık gerektireceğinden formda olmanız gerekir. Kendinize iyi baktığınızdan ve aktif kaldığınızdan emin olun.
  • Kişilik: Partner hizmeti sunmak fiziksel olmaktan çok daha fazlasıdır; kendinize güvenmeniz ve çekici olmanız gerekir. Yeni insanlarla tanışırken en iyi halinizi ortaya koyduğunuzdan emin olun.
  • Profesyonellik: Müşterileriniz sizden profesyonel bir deneyim bekleyecektir, bu nedenle tüm etkileşimlerinizde hızlı ve kibar olduğunuzdan emin olun.
  • Müşteri portföyü: Güvenlik nedeniyle müşterileri nasıl düzgün bir şekilde tarayacağınızı da bilmeniz gerekir. Yalnızca güvenilir ve sizi riske atmayacak müşterilerle çalıştığınızdan emin olun.