Image00146 Kopya Bilgi

Masör nedir

bu yazıda masör kelime anlamı, iş alanları, tercih edilme sebepleri, kazançları ve alınabilecek sentifikalar hakkında bilgi vereceğiz Erkek masajcıya Masör denir, Hamamda ise tellak denir.

Masaj ;vücuttaki kasları, dokuları ve eklemleri manuel olarak manipüle eden kişilere denir. Bu meslek genellikle sağlık sektöründe yer alırken aynı zamanda sporculardan normal bireylere kadar birçok insanın da ihtiyacı olan bir hizmettir.

Bir masörün işi müşterilerinin fizyolojik rahatsızlıklarını tedavi etmektir. Bunu yaparken çeşitli teknikler kullanılır ve bu tekniklere hakim olmak için de bazı sertifikalar almak gerekebilir. Meslek dalında tercih edilme sebepleri arasında ise insanların stresi azaltma, ağrıyı hafifletme, kan dolaşımını arttırma gibi faydalarından yararlanmak istemeleri bulunur.

Türkiyenin önde gelen masaj salonları listesi.

Masörlerin kazançları

Ayrıca deneyimli masötlerin seans ücreti oldukça yüksektir. Sizlerde maaşlı olarak masörlük mesleğiyle uğraşabilirsiniz Özellikle kalabalık şehirlerdeki yoğun talep nedeniyle kazançlar oldukça yüksektir. Bunun yanı sıra farklı alanlarda çalışarak gelirleri arttırmak mümkündür. Sonuç olarak, masörlük hem sağlık açısından hem de finansal açıdan oldukça avantajlı bir meslek olabilir.Diğer bir soruda erkek escort nedir ne iş yapar Saatlik olarak 300-400 tl kazanç sağlarlar.Birde bayan masajcı vardır oda