my image00048 blogger

Kübra Bursa Yenişehirdeyim

Merhaba beyler, ben Kübra. Bursa Yenişehir’de yaşayan, 40 yaşında, bakımlı bir olgun bayanım. Genç bir jigolo kiralamak için burdayım.Yakın zamanda boşandım ve eski eşimden hiçbir nafaka talep etmiyorum. Ailemle birlikte Bursa’ya köklü bağları olan, kendi başıma ayakta durabilen, seviyeli bir bayanım.

Boşanmamın ardından yeniden hayatıma odaklanmaktayım ve yeni bir başlangıç yapma isteğiyle buradayım. Kendime güvenim tamdır ve herhangi birisine bağımlı olmadan kendi geleceğimi şekillendirmek için kararlıyım.Bu yüzden bursa ve çevresinden yakışıklı biriyle tanışmak istiyorum.

Fiziksel görünüşüme önem verir, her zaman düzenli olmaya çalışırım. Spor yapmayı seviyor ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemiş biriyim. Hem iç hem de dış güzelliğe önem veren biri olduğumu söyleyebilirim.İş hayatında da başarılı bir kariyerim var.

Bursanın bilinen iş kadınlarından biriyim..Yakışıklı jigoloların bana ulaşmasını istiyorum Kendi işimi yönetiyorum ve finansal olarak bağımsızım. Bu durum, kendime ve hayallerime odaklanmak için zaman ve özgürlük sağlıyor.